Via de website en de social media van Nederland bouwt kunnen kijkers direct na het zien van het programma solliciteren. Sponsoren van het programma kunnen meerdere functies per reportage aanbieden op deze programmasite.

Iedere functie waar kijkers op kunnen solliciteren heeft een begeleidende tekst en foto aangeleverd door de particpant. Geinteresserden kunnen direct solliciteren bij het bedrijf door op de blauwe button te klikken. 

Solliciteer hier

GERELATEERDE NIEUWSITEMS
Werken in de bouw in beeld

Van elektrotechniek tot wegenbouw en van schilderwerk tot steigerbouw. We ontdekken hoe uitdagend werken in de bouw is en hoeveel voldoening het geeft en interesseren en enthousiasmeren kijkers en hun omgeving voor het werken in de bouw. 'Nederland bouwt' is een stoer programma waar de handen uit de mouwen gestoken worden!

Toekomstige vakmannen bereiken we online

'Nederland bouwt' is als televisieprogramma de aanjager voor nog meer exposure en verdieping online. Deze website vormt de basis voor geïnteresseerde kijkers en de alleen online georiënteerde, vaak jonge, kijkers. Hier zijn alle uitzendingen gratis (terug) te zien en is meer informatie te vinden over de functies en bedrijven die in de uitzending te zien zijn.

 

Programma informatie

Nederland bouwt, handen uit de mouwen zal te zien zijn op RTL7 op zondagen in de namiddag. De uitzendingen starten in januari 2019 en zullen opgenomen worden vanaf september 2018. 

Wie zijn wij?

Tangram Media is een productiebedrijf dat al meer dan 25 jaar televisie en online programma’s maakt. Wij maken, met een hecht team van professionals, kwaliteitsprogramma's waarin mensen altijd centraal staan. 

Participeren

Bedrijven en organisaties in en rond de Nederlandse bouwwereld kunnen deelnemen aan 'Nederland bouwt' om zo het werken binnen de organisatie en de bouwprojecten van het bedrijf te presenteren. 

Tangram Media
Tangram Media
Dijnselburgerlaan 1-18
3705 LP Zeist
030-6963062