Van elektrotechniek tot wegenbouw en van schilderwerk tot steigerbouw. We ontdekken hoe uitdagend werken in de bouw is en hoeveel voldoening het geeft en interesseren en enthousiasmeren kijkers en hun omgeving voor het werken in de bouw. 'Nederland bouwt' is een stoer programma waar de handen uit de mouwen gestoken worden!

In de vernieuwde RTL7 serie ‘Nederland bouwt, handen uit de mouwen’ reizen onze vakmannen Thom en Ties dwars door Nederland om in de wereld van de bouw te duiken. Iedere week lopen en werken de presentatoren, afzonderlijk van elkaar, een volle werkdag mee met een gepassioneerde vakman en zijn collega’s. 

Presentator Thom Beentjes

Handen uit de mouwen
We switchen tijdens de uitzending van presentator Thom naar presentator Ties en vise versa. Ze stappen in werkbussen, in hijskranen en de steiger op. We gaan mee met de vakmannen die ons land draaiende houden en leren ze beter kennen. Want wat vinden zij nou zo mooi aan hun vak? Waar halen zij voldoening uit? Aan het einde van de dag kunnen de mannen trots zijn op het resultaat van een dag hard werken, dat kunnen geplaatste zonnepanelen, gemetselde muren, een geasfalteerde weg of bijvoorbeeld geschilderde deuren zijn. 

Trots en humor
We laten zien dat werken in de bouw een vak is waar je trots op kunt zijn. Samen met je collega’s maak en onderhoud je gebouwen en wegen en sluit je Nederland aan op netwerken. Je bent van groot belang voor onze samenleving. Je kunt niet alleen trots zijn op je werk er valt ook een hoop lol te beleven op de bouwplaats. Want samen met je collega’s valt er tijdens het werk, onderweg en in de pauzes altijd veel te lachen.


Breed beeld
'Nederland bouwt' is geen programma waar de sponsoring vanaf druipt maar een eerlijk en goed, door vakmensen uit de TV wereld gemaakt, human interest programma. Het streven is om zoveel mogelijk facetten te laten zien van het vak met zoveel mogelijk werkzaamheden en locaties. 
'Nederland bouwt' is een gevarieerd programma waarin we een kijkje in de keuken krijgen in de Nederlandse bouwwereld, met mooie verhalen van echte vakmannen en mooie klussen waar je trots op kunt zijn.

Voor meer informatie over deelname en prijzen:
jan.smulders@tangrammedia.nl
030 - 69 63 062

GERELATEERDE NIEUWSITEMS
Toekomstige vakmannen bereiken we online

'Nederland bouwt' is als televisieprogramma de aanjager voor nog meer exposure en verdieping online. Deze website vormt de basis voor geïnteresseerde kijkers en de alleen online georiënteerde, vaak jonge, kijkers. Hier zijn alle uitzendingen gratis (terug) te zien en is meer informatie te vinden over de functies en bedrijven die in de uitzending te zien zijn.

 

Direct solliciteren

Via de website en de social media van Nederland bouwt kunnen kijkers direct na het zien van het programma solliciteren. Sponsoren van het programma kunnen meerdere functies per reportage aanbieden op deze programmasite.

Programma informatie

Nederland bouwt, handen uit de mouwen zal te zien zijn op RTL7 op zondagen in de namiddag. De uitzendingen starten in januari 2019 en zullen opgenomen worden vanaf september 2018. 

Wie zijn wij?

Tangram Media is een productiebedrijf dat al meer dan 25 jaar televisie en online programma’s maakt. Wij maken, met een hecht team van professionals, kwaliteitsprogramma's waarin mensen altijd centraal staan. 

Participeren

Bedrijven en organisaties in en rond de Nederlandse bouwwereld kunnen deelnemen aan 'Nederland bouwt' om zo het werken binnen de organisatie en de bouwprojecten van het bedrijf te presenteren. 

Tangram Media
Tangram Media
Dijnselburgerlaan 1-18
3705 LP Zeist
030-6963062